top of page

Een inclusieve samenwerking

Zorgboerderij Ekoelogisch.jpeg
Campus De Meander Dilsen Stokkem-278 (1).jpg

Waar natuur en warme zorg samenkomen

Bij Ekoelogisch geloven we dat de kracht van de natuur gecombineerd kan worden met warme zorg om een inclusieve en liefdevolle omgeving te creëren voor iedereen. Daarom zijn we trots om ook een zorgboerderij te huisvesten, waar we samenwerken met Zorggroep Arum, een organisatie die zich inzet voor het bieden van warme zorg aan jongeren en volwassenen met een mentale beperking of een niet-aangeboren hersenletsel. 

Op onze zorgboerderij willen we een veilige en ondersteunende omgeving creëren waar deze bijzondere individuen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. We begrijpen dat iedereen unieke talenten en mogelijkheden heeft, en we bieden taken aan op basis van wat ze kunnen en aankunnen. Dit geeft hen de kans om actief deel te nemen aan het dagelijkse boerenleven, waarbij ze werken met de dieren, helpen op het veld of andere taken uitvoeren die bijdragen aan onze duurzame landbouwpraktijken.

De samenwerking met Zorggroep Arum is een speciale verbinding voor ons, omdat onze medeoprichter, Lise, zelf ook werkt bij de zorggroep. Ze draagt deze organisatie een warm hart toe en wil mensen met een beperking een warme en liefdevolle omgeving bieden. Het feit dat ze dit kan realiseren bij haar eigen thuis, in samenwerking met haar man Joris en zakenpartner Michael, geeft haar een enorme voldoening.

Bij Ekoelogisch geloven we dat de natuur een helende kracht heeft en dat het werken in harmonie met de natuur bijdraagt aan het welzijn en de groei van onze medewerkers van de zorgboerderij. Door de rustige en serene omgeving kunnen ze zichzelf ontplooien en een gevoel van voldoening en verbondenheid ervaren.

We zijn dankbaar dat we deze warme zorg kunnen bieden op onze boerderij en dat we een inclusieve gemeenschap kunnen vormen waar iedereen welkom is. We nodigen je uit om langs te komen, de liefdevolle sfeer te ervaren en te zien hoe onze zorgboerderij een verschil maakt in het leven van deze bijzondere individuen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze zorgboerderij en hoe je kunt bijdragen aan deze prachtige missie.

Bloemstuk Ekoeligisch.jpeg
bottom of page