top of page

Natuurbeleving

Ontdek betoverende landschappen, grazende koeien met hun schattige kalfjes en adembenemende uitzichten. Of je nu wandelt, fietst, mountainbiket, paardrijdt of gewoon van het buitenleven wilt genieten, bij Ekoelogisch is er voor elk wat wils.

Klaar om de natuur te omarmen? Neem contact met ons op en plan jouw onvergetelijke ervaring bij Ekoelogisch. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons prachtige natuurgebied!

Ekoelogisch | Black Angus Runderen | Natuurlijke begrazing
Ekoelogisch | Black Angus Runderen | Natuurlijke begrazing
Ekoelogisch | Black Angus Runderen | Natuurlijke begrazing

Genieten van stilte en rust 

Ontdek de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen en geniet op jouw eigen manier van al het moois dat deze unieke plek te bieden heeft. Of je nu graag wandelt, fietst, mountainbiket, paardrijdt of met paard en wagen op pad gaat, hier krijgt iedereen de ruimte om de natuur in al haar glorie te ervaren.

Tijdens je natuurbelevingstocht kan je op ons pad een ontmoeting hebben met onze prachtige koeien en hun schattige kalfjes. Ze zijn gewend aan bezoekers en laten jou rustig van hun aanwezigheid genieten. Om de ervaring voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken vragen we je vriendelijk om hen ook met rust te laten.

Dit fantastische natuurdomein bevindt zich in de kern van het Nationaal Park en wordt doorkruist door de bekroonde "paarse" of "Premium" wandeling. Deze wandeling, die begint bij La Butte Aux Bois in Lanaken, staat bekend als de mooiste wandelroute in de streek. Tijdens je tocht word je getrakteerd op adembenemende vergezichten van de hoge Kempen tot in de Maasvallei. Je wandelt door een afwisselend landschap van heide, fel gekleurde graslanden en majestueuze bossen die dienen als het prachtige decor voor jouw avontuur.

Wil je je natuurbeleving verder uitbreiden? Op de website van het Nationaal Park Hoge Kempen kun je alle routes downloaden, informatie vinden over horecagelegenheden en evenementen, en nog meer ontdekken over het Nationaal Park Hoge Kempen.

Kom langs en laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van ons Nationaal Park tijdens een onvergetelijke natuurbeleving bij Ekoelogisch. Tot binnenkort!

bottom of page