top of page

Scholenbezoeken

Ontdek de boerderij-ervaring tijdens een bezoek aan Ekoelogisch. Dé ideale bestemming voor leerzame en plezierige scholenbezoeken! We nodigen scholen uit om ons prachtige boerderijleven te ontdekken en kennis te maken met duurzame landbouw en dierenwelzijn.

Scholenbezoeken | Ekoelogisch
Scholenbezoeken | Ekoelogisch
Scholenbezoeken | Ekoelogisch
Waarom een scholenbezoek aan Ekoelogisch? 

Onze boerderij biedt een unieke educatieve ervaring, waarbij leerlingen in contact komen met onze dieren en de natuurlijke omgeving. Ze leren over natuurbegrazing, duurzame landbouw en het belang van dierenwelzijn.

Subsidies voor scholenbezoeken:

Dankzij samenwerkingen met "Melk Voor Kinderen" en "Boeren Met Klasse" kunnen scholen subsidies aanvragen voor hun bezoek. Dit maakt de boerderijervaring financieel haalbaar voor elke school.

Hoe werkt het?
  1. Ga naar de website van "Melk 4 Kids" of "Boeren Met Klasse" om een subsidie-aanvraag in te dienen voor het scholenbezoek.

  2. Na goedkeuring van de subsidie, vul het contactformulier op onze website in om het bezoek te plannen.

  3. Ons team zal contact met je opnemen om de details te bespreken en een geschikte datum en tijd te bevestigen.

Programma en tijdsduur:

Het scholenbezoek duurt 1 uur à 1,5 uur en omvat interactieve activiteiten en rondleidingen op onze boerderij. Leerlingen kunnen genieten van de natuur, de dieren ontmoeten en meer leren over duurzame landbouw.

Klaar om te reserveren?

Vul onderstaand contactformulier in en laat ons weten wanneer uw school klaar is voor een onvergetelijke boerderij-ervaring bij Ekoelogisch. We kijken ernaar uit om jou en je leerlingen te verwelkomen en hen te inspireren met onze passie voor de natuur!

Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op. Samen maken we van het scholenbezoek een waardevolle en leerzame belevenis!

Bezoek aanvragen

Vul het formulier in om een scholenbezoek aan te vragen.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.

bottom of page