De bieren

Angus Oaked Tripel

De naam Angus 'bekt' uiteraard en is een krachtige aanzet tot een welluidende naam. Met Oaked voegen we complexiteit tot. Door snippers eikenhout krijgt het bier een kruidige toets. De eik verwijst naar de provincie Limburg: haar gastvrije en nuchtere inwoners; het benijdde Limburg-gevoel en haar bronsgroen eikenhout. 

American Angus aberdeen ofte Tripel A legt de naam en keuze van bierstijl in een definitieve plooi.

Black Angus 

Voor het donkere broertje met Jeneverbes en toetsen van chocolade lag de naam voor de hand. Een verfrissing van formaat na een sportieve beleving van de natuur van de Hoge Kempen.

En ziehier, twee streekbieren met de smaak van de Hoge Kempen zijn geboren!

de smaak .JPG
20210903_103351.jpg
Angus wordt Local Taste

Na een vervelende procedure tegen één van de grote biermerken, zijn we genoodzaakt de naam "ANGUS" te laten vallen. Doch, de "Angus meet match"  blijft één van de sterktes.

Door te kiezen voor "Local Taste" benadrukken we opnieuw de link van deze streekbieren met de smaak van het Nationaal Park Hoge Kempen. Bronsgroen eikenhout en de wilde conifeer "Jeneverbes" zijn hier immers de belangrijkste kensoorten!

Verkoop

Het bier is lokaal te verkrijgen bij drankenhal Prik&Tik "JMC Drinks" en "Corstjens" in Maasmechelen, "Marlou" in Zonhoven, 'Gijbels' in Genk en Paal, 'Schreurs' in Genk, 'Janssen' in Riemst, 'Poesen' in Bilzen, 'Erlingen' in Neeroeteren, maar ook bij "Tuincentrum Miermans" en "De Moller" in Zutendaal, en op heel wat gezellige terrasjes en toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen.

Voor al uw vragen: info@ekoelogisch.be

angus-etiket2.png