top of page
De bieren

Local Taste oaked tripel

American Angus aberdeen is het runderras dat aan de basis ligt voor de ontwikkeling van dit Belgisch bier, waarvan de oorsprong ligt op het Kempisch plateau en de aansluitende Maasvallei Daar worden deze runderen sinds jaar en dag ingezet in het natuurbeheer. De bronsgroene eik kenmerkt van oudsher deze streek. Zowel haar smaak als haar kleur vinden we terug in deze smaakpatse, die dan ook de perfecte match is bij een stukje van ons natuurvlees.

Local taste Juniper 

Voor het donkere broertje met Jeneverbes en toetsen van chocolade lag de naam voor de hand. Een verfrissing van formaat na een sportieve beleving van de natuur van de Hoge Kempen.

En ziehier, twee streekbieren met de smaak van de Hoge Kempen zijn geboren!

JUNIPER-LOCAL-TASTE-STUBBY-BEER_edited.jpg
de smaak .JPG
Angus wordt Local Taste

Na een vervelende procedure tegen één van de grotere biermerken, is de achterrond foto hiernaast nostalgie. Doch, de "Angus meet match"  blijft één van de sterktes. En bovendien het is veel lekkerder dan zijn concurrent ;-) 

Door te kiezen voor "Local Taste" benadrukken we opnieuw de link van deze streekbieren met de smaak van het Nationaal Park Hoge Kempen. Bronsgroen eikenhout en de wilde conifeer "Jeneverbes" zijn hier immers de belangrijkste kensoorten!

Verkoop

Het bier is lokaal te verkrijgen bij drankenhal Prik&Tik "JMC Drinks" en "Corstjens" in Maasmechelen, "Marlou" in Zonhoven, 'Gijbels' in Genk en Paal, 'Schreurs' in Genk, 'Janssen' in Riemst, 'Poesen' in Bilzen, 'Erlingen' in Neeroeteren, maar ook bij "Tuincentrum Miermans" en "De Moller" in Zutendaal, en op heel wat gezellige terrasjes en toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen.

Voor al uw vragen: info@ekoelogisch.be

angus-etiket2.png
bottom of page