Het bier

Angus Oaked Tripel

De naam Angus 'bekt' uiteraard en is een krachtige aanzet tot een welluidende naam. Met Oaked voegen we complexiteit tot. Door snippers eikenhout en jeneverbes krijgt het bier een kruidige toets. De eik verwijst naar de provincie Limburg: haar gastvrije en nuchtere inwoners; het benijdde Limburg-gevoel en haar bronsgroen eikenhout. De Jeneverbes linkt ons aan de Nationaal Park - gemeentes Zutendaal, Maasmechelen en Lanaken - waar de conifeer in het wild groeit.

American Angus aberdeen ofte Tripel A legt de naam en keuze van bierstijl in een definitieve plooi. 

Het zorgvuldig selecteren en afwegen van de ingrediënten voor een Angus Oaked Tripel resulteren in een frisse, typisch Belgische tripel, met de smaak van de Hoge Kempen. Door gebruik van de juiste gisten in combinatie met onze mout-keuze, krijgen we een amberkleurige tripel van 7°. We combineren zo de kleur van een "Speciale Belge" die uitstekend smaakt bij rundsvlees, met de fruitige, kruidige smaak van een tripel en de houttoetsen van onze natuur.

En ziehier, een streekbier met de smaak van de Hoge Kempen is geboren!

 

de smaak .JPG
logo.png
Angus Oaked Tripel

Verkoop

Het bier is lokaal te verkrijgen bij drankenhal Prik&Tik "JMC Drinks" en "Corstjens" in Maasmechelen, "Marlou" in Zonhoven, "Tuincentrum Miermans" en "De Moller" in Zutendaal, en op heel wat gezellige terrasjes in het Nationaal Park Hoge Kempen.

Via www.dehangaar.be kan u het bier ook online bestellen.

angus-etiket2.png