top of page
Natuurbeleving
Wandelen tussen de koeien
AB6I7977.jpg
AB6I8446.jpg
Stilte, rust, genieten

Plaats voor iedereen

Het Nationaal Park Hoge Kempen is bekend om haar prachtige natuur en uitgebreide routenetwerken. Wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden en mennen, iedereen krijgt de ruimte om op zijn manier van de natuur te genieten.

De prachtige koeien met kalfjes die je op je pad kan tegenkomen zijn bezoekers gewend. Ze laten jou met rust, laat hen ook gerust!

Dit fantastische natuurdomein in de kern van het Nationaal park wordt doorkruist door de niet voor niets verkozen tot mooiste wandeling van de streek, de bekroonde "paarse" of "Premium" wandeling, die vertrekt aan "La Butte Aux Bois" in Lanaken. Enorme vergezichten van de hoge Kempen tot in de Maasvallei, afwisseling tussen heide, fel gekleurde graslanden en machtige bossen zijn je decor.   Onderweg kan je in de gezellige taverne "Drempelhoeve" genieten van  een Angus Oaked Tripel, het streekbier met de smaak van de Hoge Kempen. Bovendien steun je hiermee onze natuur.

Op de website www. nationaalparkhogekempen.be kan je alle routes downloaden en horeca en evenementen terug vinden.

AB6I8452.jpg
AB6I8455.jpg
Screenshot_20220131-135004_Google.jpg
Vakantie in eigen land

Een herontdekking

Glamping, BoerenBed, hoevetoerisme, het is een gekende en ideale manier om met kinderen in alle rust van de natuur te genieten. Of als uitvalsbasis voor het gezin of een groep vrienden om de buurt te verkennen via één van de uitgebreide routenetwerken. Of gewoon om samen een weekendje te bekomen van de snelheid van het dagdagelijkse leven.

Ergens in Zutendaal, het groenste snoepje van Vlaanderen, op een rustig plekje onder een majestueuze eik, staat een kleine, eenvoudige woonwagen. Er is voldoende plaats om je tenten op te slaan, te barbecueën en weg te dromen bij een gezellig kampvuurtje. Binnenkort te reserveren via onderstaande contact gegevens.

bottom of page