top of page
Groene omgeving camping Ekoelogisch

Kamperen in het groen

Wil je genieten van enkele heerlijke overnachtingen in de groene omgeving van het rustige Limburg? Dan kan je met je motorhome of caravan terecht bij Ekoelogisch. Voorzien van alle nodige faciliteiten om jou een ontspannen verblijf te bieden.

Opgelet: Onze camping is momenteel gesloten. Wij openen op 1 april 2024. Je kan wel alvast een boeking plaatsen.

Voorzieningen

Welkom bij onze prachtige kampeerplaats, gelegen in de midden groene omgeving van Maasmechelen, in het Belgische Limburg.  Omringd door het kasteelpark Vilain XIIII met zijn exclusieve erfgoedbomen, bieden onze kampeerplaatsen een oase van rust en sereniteit voor alle natuurliefhebbers.

 

Laat de alledaagse drukte achter je en dompel jezelf onder in de pure schoonheid van de natuur. Geniet van het gezang van vogels, voel de zachte bries op uw gezicht en laat de groene omhelzing je zorgen wegnemen. Of je nu wil ontspannen onder de schaduw van een oude eik, wandelingen wilt maken langs kronkelende paden of gewoon wilt genieten van het prachtige uitzicht, onze kampeerplaatsen bieden de ideale setting voor een onvergetelijk verblijf in de natuur. Kom en laat je betoveren door de groene pracht die ons omringt.

Zin om te verblijven bij Ekoelogisch? Ontdek dan hieronder onze faciliteiten. 

Ekoelogisch | Black Angus Runderen | Boerderijvakantie

Tarieven

Bij ons kampeerterrein bedraagt de prijs per nacht per staanplaats 30 euro, inclusief stroom. Hoewel reserveren niet verplicht is, raden we het wel aan om teleurstelling te voorkomen. We vragen geen voorschot, maar we vertrouwen erop dat de gemaakte afspraken worden nageleefd. Extra personen of aanhangwagens zijn altijd welkom op ons terrein.

Ontdek de omgeving

Ekoelogisch | Kamperen | Black Angus Runderen | Natuurlijke begrazing

Reserveer je camperplaats

Wil je graag zeker zijn van een plaats op ons kampeerterrein? Vul onderstaand formulier in. We contacteren je spoedig om je reservatie te bevestigen.

Opgelet: Onze camping is momenteel gesloten. Wij openen op 1 april 2024. Je kan wel alvast een boeking plaatsen.

Dank je voor je reservatie. We nemen spoedig contact met je om je reservatie te bevestigen.

bottom of page