top of page

Organiseer jouw unieke feest

Bij Ekoelogisch gaan we verder dan alleen duurzame producten aanbieden - we openen onze prachtige boerderij voor jouw speciale gelegenheden! Vanaf nu kan je bij ons jouw droomfeest organiseren te midden van onze idyllische boerderij.

Voorbereiding BBQ workshop.jpeg
Voorbereiding BBQ workshop.jpeg
Voorbereiding BBQ workshop.jpeg
Waarom kiezen voor Ekoelogisch?
 
  • Rijk aan ekoelogische producten: Geniet van een overvloed aan eersteklas Ekoelogische producten en vleeswaren die je feest naar een hoger niveau tillen.

  • Vierkantshoeve als perfecte feestlocatie: Onze historische vierkantshoeve biedt de ideale setting voor een breed scala aan evenementen, zoals communies, trouwfeesten en gezellige barbecues.

  • Prachtige landelijke omgeving: De landelijke omgeving van onze boerderij is niet alleen perfect voor jouw feest, maar biedt ook adembenemende achtergronden voor prachtige foto's.​

Of je nu droomt van een intieme bijeenkomst of een grootschalig evenement, onze boerderij biedt de ruimte en sfeer die je zoekt. Maak herinneringen in een setting die de natuurlijke schoonheid en authenticiteit van het platteland omarmt.

Interesse? 

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier en laat ons samen jouw perfecte evenement creëren, omringd door de charme van Ekoelogisch.

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en we nemen contact op om je wensen te bespreken.

Vul het formulier in

Bedankt voor de inzending!

bottom of page